de routes

Éen tot drie dagen fietsen door de mooiste streken van Gelderland en Utrecht.

Alle dagen start en finish je bij Droomparken de Zanding in Otterlo. Een schitterende omgeving waar je na een intensieve dag fietsen helemaal tot rust zult komen. Je fietst door de mooiste streken van Gelderland.

 

 

Dag 1 vrijdag 26 juni: Via het Veluwemeer naar Apeldoorn

 

Op de eerste dag van de Dutch750 fietsen we richting Kootwijk en daarna langs het prachtige Kasteel Staverden en via Nunspeet naar het Veluwemeer. Aan het Veluwemeer maken we een stop op de verzorging Bad Hoophuizen in Hulshorst.

Na een verplicht rustmomentje fietsen we weer door Nunspeet door Vierhouten richting Apeldoorn en vliegveld Teuge. Via de prachtig glooiende Pomphulweg naar het toeristische Hoog Soeren te fietsen en vervolgens naar de finish van de ochtendetappe op Marktplein te Apeldoorn. Hier kunnen de deelnemers even bijkomen en genieten van een lunch. Vanaf het Marktplein start de middagetappe weer naar Otterlo. De deelnemers fietsen dan dezelfde route tegengesteld.

 

Dag 2 zaterdag 27 juni: Veenendaal, dwars over de Veluwe

 

Op dag twee van The Dutch750 vertrekken we richting Veenendaal over de Veluwe naar Kootwijk, Garderen, Ermelo, langs Kasteel  Vanenburg naar Droompark Bad Hulckesteijn (verzorgingspost).

Na weer wat energie te hebben op gedaan fietsen we naar Bunschoten-Spakenburg dan langs de rivier de Eem richting Vathorst vervolgens fietsen we door Nijkerkerveen, Zwartebroek, Ter Schuur, Achterveld, De Glind, Ederveen naar de finish op de Markt in Veenendaal.

Vanaf de Markt start de 2etappe van The Dutch750 en fietsen we dezelfde route maar dan tegengesteld.

 

Dag 3 zondag 28 juni: Papendal, door schilderachtige plaatsjes naar Arnhem

 

Op de slotdag van The Dutch750 fietsen we gelijk door Nationaal Park de Hoge Veluwe naar Hoenderloo, Loenen en Eerbeek. Dan steken we bij Zutphen de Ijssel over om door de fietsen naar en door Bronckhorst, het kleinste stadje van Nederland, om uit te komen bij de verzorging Droompark Marina Strandbad in het pittoreske plaatsje Olburgen. We rijden naar het zuiden tot Loerbeek en gaan dan omhoog naar de Hanzestad Doesburg. Via De Steeg gaan we omhoog de Posbank op om even het berggevoel te krijgen. Via Velp naar Arnhem langs de Nederrijn om op het Marktplein even te ravitailleren.

De middagetappe fietsen de deelnemers dezelfde route tegengesteld en beginnen dan gelijk met de Posbank na Velp.

 

 

Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord