Persbericht

Op 1, 2 en 3 oktober vindt de officiële eerste editie van The Dutch 750 plaats in het Gelderse landschap. Dit is een uitdagende wielertocht, samen voor een ander. De wielrenners gaan de uitdaging aan om met elkaar geld in te zamelen voor Support Casper en Make-A-Wish Nederland.
Lees meer

Goed voorbereid aan de start van The Dutch 750

Op 1, 2 en 3 oktober staat The Dutch 750 gepland. Een mooi evenement, dat absoluut, maar ook een flinke uitdaging. Zeker voor de deelnemers die ervoor kiezen om de complete afstand van 750 kilometer in drie dagen te rijden. Waar moet je nu rekening mee houden en hoe bereid je je voor? We vroegen Guido Vroemen om advies. Hij is sportarts en trainer van sporters tot op olympisch niveau. Eén ding dat we eigenlijk al wel wisten bevestigde hij direct; “Het begint met een goede voorbereiding.”
Lees meer

Waarom jij mee moet doen aan The Dutch 750

In drie dagen tijd tot maximaal 750 kilometer fietsen in een prachtige omgeving. Geld ophalen voor twee goede doelen. Samen fietsen met een team van maximaal zes renners. Wanneer je wilt de dagen ook nog doorbrengen met familie en vrienden bij Droomparken. Prominenten die ook deelnemen. Een eindfeest. En bovenal; drie hele gezellige en sportieve dagen. Er is niet één reden te bedenken om op 1, 2 en 3 oktober deel te nemen aan de The Dutch 750, maar een hele rits.
Lees meer

Tips van Ko Jan

Ko Jan Provoost haalt al jaren geld op voor Support Casper onder anderen met Casper’s peloton. Natuurlijk doet hij ook mee aan The Dutch 750 en neemt jullie de komende tijd graag mee in het proces van meer donaties werven. Onderstaand een slimme tip van deze doorgewinterde wielrenner om op een leuke manier sponsorgeld te verzamelen met ‘emballagebonnetjes-inname’ bij supermarkten.
Lees meer

Strava club

Heb jij ook behoefte aan een motivatie en een leuk fietsdoel in deze winterperiode? Op Strava hebben we “The Dutch 750” club opgericht! We zullen hier regelmatig leuke routes plaatsen maar zien ook graag jouw bijdrage.
Lees meer
Om de ervaring van de website te verbeteren en je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Meer informatie. Akkoord